حامیان و فعالین اجتماعی:
حامیان افراد یا سازمانهای هستند که از فعالیت سایر اعضای نهاد مردمی رسالت حمایت می کنند این حمایتها میتواند به صورت های مختلف مانند اعتباری، فنی، فرهنگی و بازرگانی باشد.
- حامی اعتباریبیشتر به دنبال آن هستند که مزایای اعتباری که آنها در قرضالحسنه ایجاد میکنند، به اعضای کانون اعطا شود. بهعنوان مثال، سازمانی، حامی اعتباری یک کانون میشود و اعلام میکند که اعتبار حاصل از پسانداز مبالغش در حساب قرضالحسنه رسالت، صرف اعطای تسهیلات به اعضای کانون مربوطه شود. در این زمینه، حمایتهای اعتباری از دو طریق صورت میگیرد: - حمایتهایی که منجر به وام قرض الحسنه برای اعضای کانونهای همیاری اجتماعی میشود. اعضا این تسهیلات را میتوانند برای تأمین هرگونه نیازی صرف کنند. - حمایتهایی که منجر به وام اشتغالزایی برای هسته های کارآفرینی اجتماعی میشود. اعضای هسته ها میتوانند این نوع تسهیلات را فقط در قالب «الگوی تعالی اجتماعی رسالت» صرف کنند. به بیانی این مبلغ مستقیماً در زنجیره ارزش تولید کالا و خدمات (که توسط گروه توسعه کارآفرینی ثمین طراحی شده است) قابل استفاده است.
- حامی فنیاین نوع حامیان، در عرضه دانش فنی و تخصص مورد نیاز هریک از رشته های کارآفرینی اجتماعی به همکاری با کانونهای کارآفرینی اجتماعی میپردازند. بهعنوان مثال، پژوهشگاه رویان که در موضوعات اصلاح دام با گروه توسعه کارآفرینی ثمین مشارکت دارد، یک حامی فنی برای نهاد مردمی رسالت محسوب میشود.
- حامی فرهنگیاین نوع حامیان، عمدتاً به ترویج گفتمان و فرهنگ الگوی تعالی اجتماعی رسالت در جامعه میپردازند. این افراد یا سازمانها با توجه به جایگاه و اعتباری که در جامعه دارند، با پذیرش و استقبال مطلوبی از مردم مواجه میشوند. از جمله حمایتهایی که برخی از این حامیان سازمانی در این زمینه میکنند، تشکیل کانونهای همیاری اجتماعی در میان کارکنان خودشان است تا بتوانند در ترویج همیاری اجتماعی و توسعه فرهنگ قرضالحسنه نقشی را ایفا کنند.
- حامی بازرگانیاین دسته از حامیان در تلاش هستند تا از کسبوکارهای شکل گرفته توسط اعضای شبکه حمایت کنند؛ مثلاً محصولات مورد نیاز خود را از هسته های کارآفرینی اجتماعی تأمین میکنند.