_

مستند راز روستای خورشید

وقتی همدلی و همیاری اجتماعی در دل مردمان سرزمین خورشید ریشه دوانیده است، داشتن حال خوب مردم این دیار دور از تصور نیست. حال خوبی که در همه اتفاقات کوچک و بزرگ این روستا اثر بخش بوده و توسعه در ابعاد مختلف را برای این منطقه به همراه آورده است. دکتر علیرضا نفیسی، متخصص حوزه توسعه و پژوهشگر دانشگاه توسعه اجتماعی رسالت با سفر به این نقطه از کشور و گفتگو با اهالی این روستا پرده از زاری مهم و شگرف بر می‌دارد.

_

یک رسم از رسالت؛خراسان رضوی، حامی اعتباری – شرکت جمکو

در الگوی تعالی اجتماعی رسالت، حامیان نیز مانند سایر ارکان نقش سازنده و تعیین کننده‌ای دارند. اعضای کانون همیاری اجتماعی روستای حکم آباد در بستر پلتفرم‌‌های طراحی شده در نهاد مردمی رسالت مورد حمایت شرکت جمکو قرار گرفته‌اند و کاروکسب‌های خرد و خانگی خود را گسترش داده ‌اند.

_

یک رسم از رسالت؛ خراسان رضوی، کانون همیاری اجتماعی روستای حکم آباد

اهالی روستای حکم آباد همدلی و همیاری را در وجود خود نهادینه کردند و با راهبری اجتماعی حاج آقای ابراهیمی فرد، معنای واقعی همیاری اجتماعی را در روستا به تصویر کشیده‌اند. اهالی این روستای با به خدمت گرفتن پلتفرم‌های طراحی شده در سازمان‌های رهیاری، در مسیر الگوی توسعه اجتماعی رسالت در حال حرکت هستند و همگی برای سبک بهتر کار و زندگی در تلاشند.

_

یک رسم از رسالت؛خراسان شمالی،
کانون همیاری اجتماعی روستای بند یغمور

مهندس حمزه صفرنیا، جوانی پر تلاش و دارای پشتکار که به توانمندی خود باور داشت و از سنگلاخ مسیر کارآفرینی و ندیده شدنش خسته نشد و به مسیر خود ادامه داد. حمزه می‌گوید: در الگوی توسعه اجتماعی رسالت خودِ من دیده شد و زمینه‌های ورود من به کارآفرینی اجتماعی تسهیل شد و فعالیت در این مدل من را هر روز بیشتر به رویاهایم نزدیک می کند.

_

فرشی برای رُستن

محمود زینلی، انسانی پر اراده و قوی که در سخت‌ترین شرایط قرار می‌گیرد اما هیچگاه امید خود را از دست نمی‌دهد و با توکل به خداوند و توسل به امام حسین(ع) سرنوشت خود به بهترین شکل ممکن تغییر می‌دهد.

_

یک رسم از رسالت؛ بوشهر،
کانون همیاری اجتماعی روستای نظرآقا

روستای نظر آقا، روستایی که اهالی آن با قرآن و عترت گره خورده‌اند. روستایی که برپایی تعزیه امام حسین (ع) در لوحه افتخاراتش ثبت و ضبط گردیده است. و حالا همین عشق و ارادت به آستان اهل بیت (علیه السلام) و همیاری اجتماعی بی‌نظیر و مثال زدنی که در رگ و خون مردم این خطه نهادینه است، اتفاقات بزرگی را در این منطقه رقم زده است و در حال حاضر تمامی ظرفیت الگوی توسعه اجتماعی رسالت هم در محقق شدن پتانسیل‌های این روستا بکار گرفته شده و نتایج چشمگیری به بار نشسته است.

_

یک رسم از رسالت؛ همدان؛ روستای ارزانفود؛
هسته کارآفرینی اجتماعی پرورش زنبور عسل

کارآفرینی اجتماعی همیشه یکی از دغدغه‌های جوانان نخبه و تحصیلکرده این کشور بوده است. اما وقتی الگویی طراحی شده باشد تا در کنار اینکه به این نیاز پاسخی متناسب دهد؛ تحکیم بنیان خانواده را نیز از اهداف خود بداند؛ تحقق امر کارآفرینی اجتماعی میسّر تر خواهد بود. اعضای خانواده آقای شریفی نیا با بهره‌گیری از ظرفیت الگوی توسعه اجتماعی رسالت توانسته‌اند با دلهای اعضای خانواده را به یکدیگر نزدیک کنند و از قِبَل این همیاری اجتماعی به کار و کسب خود نیز رونق ببخشند.

_

یک رسم از رسالت؛ گلستان؛ روستای بالاجاده؛
هسته کارآفرینی اجتماعی پوشاک

روایت خانم عشرالساقی، روایت شیر زنی است که خودش را باور دارد و به دنبال فرصت و مسیری است که آنچه را در سر می‌پروراند، به واقعیت تبدیل کند. علاقه وافر خانم عشر الساقی به خیاطی او را در مسیری قرار می‌دهد که بتواند با بهره‌گیری ظرفیت الگوی توسعه اجتماعی رسالت به یک کارآفرین اجتماعی موفق تبدیل شود.

_

یک رسم از رسالت؛ خراسان جنوبی؛ شهرستان خوسف؛
روستای گارجگان؛هسته کارآفرینی اجتماعی پرورش دام سنگین

کارآفرینی اجتماعی یکی از اولویت‌های اصلی سرکار خانم محمدی در روستای گارجگان شهرستان خوسف در استان خراسان جنوبی است. این خانواده بانشاط، داشتن تحصیلات عالیه در کنار کار وکسب خودشان را یکی از نقاط قوت خود می‌دانند و بر این باور هستند که بال پرواز و توسعه کار و کسب‌های خرد و خانگی، همیاری اجتماعی اعضای کانون همیاری اجتماعی است. این خانواده در تلاش هستند تا با به خدمت گرفتن پلتفرم ام بازار که نیاز آن در الگوی توسعه اجتماعی رسالت دیده شده؛ محصولات تولیدی و فرآوری شده خود را در سطح کشور عرضه کنند.

_

یک رسم از رسالت؛ سیستان و بلوچستان؛ شهرستان زابل؛
کانون همیاری اجتماعی روستای ده ارباب

همیاری اجتماعی، یکی از اصلی‌ترین مولفه‌ها در الگوی توسعه اجتماعی رسالت است. مولفه‌ای که اساس آن بر همیاری خود مردم استوار است. اعضای کانون همیاری اجتماعی روستای ده ارباب، به معنی واقعی کلمه این مولفه را عینیت بخشیده‌اند و با بهره‌گیری از پلتفرم‌های طراحی شده در این الگو، به دنبال سبک زندگی بهتر برای خود، اطرافیان و حتی اهالی روستا هستند.

_

یک رسم از رسالت؛ خوزستان؛ شهرستان لالی؛
هسته کاروزندگی پرورش دام سبک

اعتیاد یکی آسیب‌های اجتماعی دنیای امروز است که گربیان بعضی از خانواده‌ها را فراگرفته است. برای نجات آدم‌هایی که دچار این معضل شده‌اند، حمایت اعضای خانواده تنها راه نجاتی هست که می‌تواند فرد را دوباره به دامن خانواده و اجتماع برگرداند. آقا ناصریکی از این آدم‌هاست که طعم شیرین حمایت را چشیده است و نه تنها از دام اعتیاد رهایی یافته، بلکه با اعتمادی که توسط خانواده برای او دوباره احیا شده و در بستری که در الگوی توسعه اجتماعی رسالت برای این اعضا دیده شده؛ به یک کارآفرین موفق هم تبدیل شده است و اعتماد تمامی اهالی روستا را نسبت به خود دوباره احیا کرده است.

_

یک رسم از رسالت؛ قزوین؛ منطقه الموت؛
هسته کاروزندگی پرورش زنبور عسل

اسدالله عسگری یکی دیگر از جوانان نخبه خانواده بزرگ رسالت است. جوانی که در حوزه علوم رباتیک بر روی مرزهای دانش حرکت می‌کند و در این زمینه افتخارات فراوانی را برای کشور به ارمغان آورده است. اما در کنار همه این توفیقات، پیشه آبا و اجدادی خودش را که پرورش زنبور عسل است، فراموش نکرده و بسیار پر قدرت در مسیر جهانی کردن این حرفه تلاش می‌کند. آقای عسگری اعتقاد دارد که می توان در روستا بود ولی بازارهای جهانی را در دست داشت. به گفته این جوان نخبه الگوی توسعه اجتماعی رسالت پلتفرمی پویا است که اعضای شبکه توسعه اجتماعی رسالت می‌توانند استعداد‌های خود در آن بهبود ببخشند.

_

یک رسم از رسالت؛ مازندران؛
حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) از مددجویان

کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان یکی از اعضای شبکه توسعه اجتماعی رسالت با حمایت اعتباری از مددجویان در قالب الگوی توسعه اجتماعی رسالت در مسیر کارآفرینی اجتماعی قدم برداشته است و هسته‌های کارآفرینی اجتماعی متعددی در این قالب شکل گرفته است. تنوع مشاغل و گستردگی جغرافیایی این مشاغل نیز توسط الگوی توسعه اجتماعی رسالت به خوبی پوشش داده شده است.

_

یک رسم از رسالت؛ هرمزگان؛شهرستان رودان؛
کانون همیاری اجتماعی شهید علی حاجبی

در شبکه توسعه اجتماعی رسالت، کانون‌های همیاری اجتماعی بسیار زیادی هستند که به نام شهدای بزرگوار نام‌گذاری شده‌اند. اعضای کانون همیاری اجتماعی شهید علی حاجبی به تأسی از این بزرگوار و با الگو قراردادن مرام و منش ایشان و سایر شهدای هشت سال دفاع مقدس، تمامی تلاش خود را برای سربلندی و عزت این آب و خاک بکار گرفته‌اند و الگوی توسعه اجتماعی رسالت را مدلی مناسب برای تمامی کسانی می‌دانند که دارای استعداد و ظرفیت هستند و تمایل دارند خودشان را در این مسیر رشد و توسعه دهند.

_

یک رسم از رسالت؛ چهارمحال و بختیاری روستای مصطفی آباد؛
هسته کاروزندگی پرورش دام سبک

روایت زینب کریم زاده، روایت دهه هشتادی‌هایی است که خیلی مصمم و جدی، دست را روی زانوی خود می‌گذارند تا کنار خانواده به اهدافی که برای خود ترسیم می‌کنند، برسند. او دامپروری را در کنار اینکه حرفه‌ای سخت و علمی می‌داند؛ این کار را تفریح خود می‌داند و از انجام آن لذت می‌برد. خانم کریم زاده در تلاش است که از ظرفیت‌هایی که در الگوی توسعه اجتماعی رسالت طراحی شده، بهره گیرد و در حوزه کارآفرینی اجتماعی به توفیقات بیشتری دست پیدا کند.

_

یک رسم از رسالت؛ آذربایجان غربی؛روستای بختیاران شهرستان خوی؛
هسته کارو زندگی پرورش دام سنگین

مرتضی خلیل زاده یکی اعضای هسته کاروزندگی پرورش دام سنگین از یکی از روستاهای شهرستان خوی است. روایت آقا مرتضی، روایت عزتمندی و سربلندی است. روایتی پدری درد کشیده است که خودش را تنها مقصر ترک تحصیل دخترانش از مدرسه می‌دانست. اما این آقا مرتضی به خودش و همتش باور داشت و می‌دانست که تنها به یک جرقه و یک حمایت نیاز دارد تا دوباره لبخند را به خانواده‌اش برگرداند. آقا مرتضی با بهره‌گیری از ظرفیت الگوی توسعه اجتماعی رسالت و دریافت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) توانست به شرایط مطلوبی برسد و امیدوار است بتواند با بهره‌گیری از همین پتانسیل دست به کارآفرینی بزند.

_

اصفهان؛ کانون همیاری اجتماعی گز و شیرینی آلپ

یکی از جذابیت‌های اصفهان گز و شیرینی‌های خاص اصفهان است که به نام این شهر ثبت شده است. اما حاج محمد قربانی از شیرینی سخن می‌گوید که طعم آن را همه اعضای شبکه توسعه اجتماعی رسالت کم یا زیاد چشیده‌اند. حاج محمد قربانی اعتقاد دارد که همه اعضا باید بدانند که چه گره‌هایی که با پشنوانه و برکت قرض الحسنه به راحتی باز می‌شود.

_

کردستان؛روستای طاینه؛
هسته کاروزندگی پرورش دام سبک

داستان زندگی سیروان کشاورزی، داستان جوان نخبه، هنرمند و تحصیلکرده‌ای است که با عینک متفاوتی به روستا می‌نگرد. سیروان باور دارد که در روستا هم می‌توان زندگی امروزی و لاکچری!!! داشت، فقط می‌بایست ظرفیت‌های روستا را شناخت و از آنها بهره برد. سیروان کشاورزی این ظرفیت عظیم را شناخته و با بهره‌گیری از ظرفیت الگوی توسعه اجتماعی رسالت در حوزه کارآفرینی اجتماعی، با شکل‌دهی هسته کاروزندگی پرورش دام سبک به بومگردی خود رونق بیشتری داده و کار و کسبش را توسعه بخشیده است.

_

تحقق عملی همیاری اجتماعی در شبکه توسعه اجتماعی رسالت

حامیان در شبکه توسعه اجتماعی رسالت نقشی بسیار پر رنگ و تعیین کننده دارند. سازمان بهزیستی کشور به عنوان یکی از حامیان حاضر در این شبکه در تعاملی بسیار سازنده با سایر سازمان‌های راهبری تمامی تلاش خود را در جهت بهبود سبک زندگی جامعه هدف خود بکار گرفته است و تمامی پلتفرم های شبکه توسعه اجتماعی رسالت نیز در تحقق این مسیر با تمامی توان به میدان آورده شده‌اند.

_

سیستان و بلوچستان-شهرستان هیرمند؛
کانون همیاری اجتماعی روستای جهانتیغ

در یکی از نقاط صفر مرزی این کشور و در استان سیستان و بلوچستان، مردمانی هستند که با وجود مشکلات کوچک و بزرگ؛ از خشکسالی و قهر طبیعت گرفته تا بیکاری و مهاجرت؛ همچنان فارغ از هر مذهبی که دارند، دوشادوش هم ایستاده‌اند و از آب و خاک این سرزمین پاسداری می‌کنند. اعضای شبکه اجتماعی رسالت نیز تمامی ظرفیت خود را فراهم آورده‌اند تا اعضای کانون همیاری اجتماعی این روستا از الگوی توسعه اجتماعی در جهت نیل به سبک زندگی بهتر استفاده کنند.

_

یک رسم از رسالت؛ گلستان؛ گرگان؛
کانون همیاری اجتماعی روستای بالاجاده

دکتر جعفری به عنوان یکی از اعضای کانون همیاری اجتماعی روستای بالاجاده و همچنین راهبر کانون تمام تلاش خود را بکار گرفته است تا دین خود را به زادگاه خود ادا کند و در این مسیر از پلفترم‌هایی که سازمان های راهبری در اختیار اعضا قرارداده است، نهایت بهره را می‌برد.

_

یک رسم از رسالت؛ یزد، میبد،
کانون همیاری اجتماعی صیانت از خانواده میبد

خانواده یکی از موضوعاتی است که در فرهنگ اسلامی-ایرانی جایگاه ویژه ای دارد بنابراین مسئله صیانت از خانه و خانواده مورد توجه الگوی توسعه اجتماعی رسالت قرار گرفته است. اعضای کانون همیاری اجتماعی صیانت از خانواده شهرستان میبد با راهبری روحانی فعال و مردمی این شهر تمام تلاش خود را بکار گرفته اند و نتایج بسیار چمشگیری را در زمینه حراست از کیان خانواده بدست آورده اند.

_

یک رسم از رسالت-کردستان؛سنندج؛روستای افراسیاب؛
هسته کاروزندگی دامپروری پری زادی

نام و نشان یک کُرد زبان همیشه در تاریخ این کشور همراه با غیرت و عزت بوده است. روایت آقای پری زادی نیز داستانی شنیدی از عزتمندی یک فرزند این سرزمین است که با فوت ناگهانی پدر، مسئولیت خانواده را با قدرت و صلابت به دوش می‌کشد و در مسیر حفظ کیان خانواده خودش، با خانواده بزرگتری به نام رسالت آشنا می‌شود و در به فعلیت رساندن تواناییهایش مجاهدت می‌کند و با الگوی توسعه اجتماعی رسالت همراه می‌شود.

_

یک رسم از رسالت-گلستان؛
کانون همیاری اجتماعی روستای قپان علیا


چه شنیدنی است روایت اعضای کانون همیاری اجتماعی این روستا که قرض الحسنه را تنها مسیری می‌بینند که بتوان از مسیر سنگلاخ مشکلات اقتصادی به سلامت و مهم‌تر از همه با جلب رضایت خداوند گذر کرد.

_

یک رسم از رسالت-کردستان؛
هسته کاروزندگی دامپروری روستای بهارستان

حکایت این خانواده سه نفره، روایت امید، تلاش، اعتقاد و باور به خود داشتن است برای رسیدن هدف. خانم ولی زاده عضو فعال هسته کار وزندگی با عشق به همسر و فرزندش در برابر مشکلات و سختی‌های زندگی می‌ایستد و هرگز در برابر آنها سر خم نمی‌کند و با همیاری و همدلی همسرش از حمایت‌های حامیان پلی می‌سازد به سوی خوشبختی و استحکام بنیان خانواده‌اش.

_

یک رسم از رسالت- گلستان؛
کانون همیاری اجتماعی صاحب الزمان روستای قورچای

روایت همدلی اعضای کانون همیاری اجتماعی روستای قورچای بر کسی پوشیده نبوده و نیست، اما بحران زلزله دوباره زیبایی این همدلی، همیاری و کار گروهی را به رخ آدمیان کشانید و اثبات کرد که نه تنها همیاری در رگ‌های اهالی روستا غلیان می‌کند بلکه در بزنگاه‌های حساس و تاریخی متجلی می‌شود.

_

یک رسم از رسالت-کرمان؛
کانون همیاری اجتماعی روستای علی آباد پشت ریگ


اعضای کانون همیاری اجتماعی روستای علی آباد پشت ریگ آینه خودباوری، تلاش و پشتکار هستند و نشان دادند همیاری اجتماعی حتی در دل کویر هم جوانه می‌زند و سر از خاک بالا می‌‌آورد. اعضای این کانون به معنای واقعی کلمه زنجیره ارزش را در عمل می‌دانند و در بستر الگوی توسعه اجتماعی رسالت آن را به منصه ظهور رسانیدند.

_

یک رسم از رسالت؛ چهارمحال و بختیاری؛
روستای بارده، هسته کاروزندگی دامپروری

داستان مجید کریم زاده، روایت فردی است که محدودیت‌ها برایش محدودیت نمی‌آورد و برای رسیدن به اهداف زندگی خود از هیچگونه تلاشی دست بر نمی‌دارد. ورزش رزمی و بازیگری تنها گوشه‌ای از تلاش ذهن ماجراجوی این عضو هسته کاروزندگی دامپروری است

_

یک رسم از رسالت-مازندران؛
هسته کاروزندگی دامپروری روستای کاکرون

پهلوان محمد احمدی، قهرمان بین المللی جوجیتسو ، ۱۳ سال عضو تیم ملی و قهرمان مسابقات بین‌المللی در پی آن است تا دامپروری را که پیشینه نیاکان خود می‌داند به شیوه مدرن احیا کند.

_

یک رسم از رسالت-تهران؛
کانون همیاری اجتماعی مسجد جامع اُزگل

مسجدها به عنوان محور اجتماع مردمی در ادوار مختلف تاریخ این کشور حکایت از این دارند که همیاری اجتماعی، اصلی‌ترین ابزار پیشرفت محسوب می‌شود. یکی از فعال‌ترین مساجد در عرصه همیاری اجتماعی، مسجد جامع ازگل است که گوشه‌هایی از این مسیر به تصویر کشیده شده است.

_

یک رسم از رسالت-مازندران؛
هسته کاروزندگی دامپروری


وقتی که سید محمد از شبیه تارزان بودن خسته شده است و تمام تلاش خود را بکار می‌گیرد تا خودش را به دیگران اثبات کند. روایت سید محمد، روایت تلاش و پشتکار است که حامیان او در این مسیر او را همیاری می‌کنند.

_

یک رسم از رسالت-مازندران؛
کانون همیاری اجتماعی مسجد مهدیه بلوار کشاورز ساری

مهدی احمدی، جوانی پر انگیزه و کارآفرین در شهر ساری که به برکت قرض الحسنه باور دارد و نمی‌شود و نمی‌توانم را با همت خود به زانو درآورده است. او جوانی است رضایت خداوند را در کار مثبت و خوب یافته است.

_

یک رسم از رسالت؛ خوزستان، خرمشهر،
کانون کاروزندگی پوشاک

یکی از برکات کانون‌های کاروزندگی در کنار بهبود وضع معیشت خانواده،تحکیم بنیان خانواده است. مادران در کنار اینکه در بهبود درآمد خانواده همیاری دارند،از ابراز عشق و علاقه به فرزندان و همسر خود باز نمی‌مانند.

_

یک رسم از رسالت-خوزستان؛
روستای علوه

روستای علوه در استان خوزستان به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری در موضوع چای ترش محسوب می‌شود.همه اهالی این روستا که به نوعی با هم خواهر و بردارند، دست به دست هم داده‌اند و در مسیر بهبود سبک زندگی خودشان تلاش می‌کنند.این ویدئو گوشه‌ای از این همت‌های بلند را به تصویر می‌کشد.

_

یک رسم از رسالت؛ کرمان،
کانون همیاری اجتماعی شهدای هوتک

آقای حقانی به عنوان راهبر کانون همیاری اجتماعی شهدای هوتک،همیاری اجتماعی را یکی از اصلی‌ترین مولفه‌های بهبود سبک زندگی می‌داند.ایشان به عنوان یک فعال اجتماعی با راهبری اعضای کانون خود، نقش خود را در زمینه ترویج همیاری اجتماعی، قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی به خوبی ایفا می‌کند. در این ویدئو برش‌هایی از همیاری‌های صورت گرفته در حوزه‌های قرض الحسنه و کارآفرینی به تصویر کشیده شده است.

_

یک رسم از رسالت؛ کرمان،
کانون همیاری اجتماعی سیدالشهداء

کانون همیاری اجتماعی روستای فخرآباد با وجود فاصله نسبتاً زیاد از مرکز شهرستان خود، با هیچ گونه محدودیتی، تمامی خدمات مورد نیاز خود را از سازمان‌های راهبری مربوطه دریافت می‌کنند.

_

یک رسم از رسالت؛ کرمانشاه،
کانون همیاری اجتماعی صنایع دستی

کانون همیاری اجتماعی صنایع دستی کرمانشاه با هدف حمایت از تولید ملی و به ویژه صنایع دستی کشور شکل گرفته است و تمام تلاش خود را بر این دارد تا با همیاری اعضای خود بتواند این صنعت مهم و زیبا را توسعه دهد و وضعیت معیشت اعضای کانون خود را رونق ببخشد.

_

یک رسم از رسالت؛ کرمان،
کانون همیاری اجتماعی کک سازی زرند

اعضای کانون همیاری اجتماعی کک‌سازی زرند از طریق غیر حضوری از خدمات بانکی بهره می‌برند و تسهیلات قرض الحسنه را در بستر به بانکداری الکترونیک به سهولت و آسانی دریافت کرده‌اند.

_

یک رسم از رسالت؛ گلستان؛
کانون همیاری اجتماعی صاحب

روستای قورچای ، یکی از روستاهایی است که اهالی آن با بهره گیری از همیاری اجتماعی مسائل و موضوعات پیش رو را به راحتی پشت سر می‌گذارند.

_

یک رسم از رسالت؛ کردستان،
کانون همیاری اجتماعی کوباک

سرکار خانم یوسفی با دور هم جمع کردن مردم روستا و تشکیل کانون همیاری اجتماعی روستا، فعالیت این روستا را در جهت سبک بهتر کاروزندگی راهبری می‌کند.

_

یک رسم از رسالت؛ مازندران،
کانون همیاری اجتماعی روستای الیمون

اعضای کانون همیاری اجتماعی کوباک با توجه به شرایط شغلی خود ، تمامی فعالیت قرض الحسنه خود را غیر حضوری انجام می‌دهند و در این مسیر از پلتفرم های طراحی شده در الگوی توسعه اجتماعی بهره می‌گیرند.

_

یک رسم از رسالت؛ یزد،
کانون همیاری اجتماعی انقلاب

در کانون همیاری اجتماعی انقلاب، اعضای دست به دست یکدیگر می‌دهند و با همیاری اجتماعی، قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی موضوعات مربوط به هریک از اعضا را مرتفع می‌کنند.

_

یک رسم از رسالت؛ خراسان جنوبی،
کانون همیاری اجتماعی صاحبدلان جوان خاوران

در کانون همیاری اجتماعی صاحبدلان جوان خاوران هریک از اعضا با عضویت در این کانون می توانند بدون نیاز به مراجعه به جایی، فعالیت های بانکی خود را انجام دهند و در سریع ترین زمان ممکن تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

_

یک رسم از رسالت؛ آذربایجان غربی،
هسته کاروزندگی دامپروری

سعید شری زاده ، جوان پر تلاش روستایی است با دریافت تسهیلات قرض الحسنه به کاروکسب خود رونق می‌بخشد و به اقتصاد خانواده کمک می‌کند و از مسیری که در پیش گرفته است، راضی است.

_

یک رسم از رسالت؛ خراسان رضوی، گناباد، کاخک،
هسته کاروزندگی دامپروری

الگوی توسعه اجتماعی رسالت با محوریت همیاری اجتماعی، قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی مسیر اعضا را برای برخورداری از پلتفرم های موجود فراهم آورده است و اعضا می‌توانند در قالب این الگو مسائل خود را حل کنند.

_

یک رسم از رسالت-خراسان شمالی؛
هسته کاروزندگی دامپروری روستای بندیغمور

حمزه صفر نیا، جوانی پر تلاش و با پشتکار فراوان است که در خودش توانمندی‌های زیادی را کشف کرده بود اما فرصت به فعلیت رسانیدن آنها را پیدا نمی‌کرد. حمزه دلگیر بود از آدم‌هایی که نمی گفتند:”حمزه خان تو چی داری!” و خود او را نمی‌دیدند. طراحی الگوی توسعه اجتماعی به نحوی بود که حمزه صفر نیا توانست در آن پلتفرم رشد کند و استعدادهای بالقوه خودش را شکوفا کند و در حال حاضر بتواند از شیرینی کارآفرینی اجتماعی خودش لذت ببرد.

_

یک رسم از رسالت؛ گلستان،
کانون همیاری اجتماعی سیمان پیوند گلستان

کارکنان کارخانه سیمان پیوند گلستان با عضویت در کانون همیاری اجتماعی این کارخانه بدون اتلاف وقت و هزینه می‌توانند در محل کار خود از از تمامی خدمات غیر حضوری پلتفرم‌ها بهره ببرند.

_

یک رسم از رسالت؛ چهارمحال و بختیاری،
هسته کاروزندگی پوشاک

خانم نیکخواه یک زن تحصیل کرده است که موفقیت را تنها در کار کارمندی نمی‌بیند و کارآفرینی را اهداف خود ترسیم کرده است. در این مسیر نیز الگوی توسعه اجتماعی رسالت تمامی ظرفیت‌های خود را در اختیار ایشان و سایر اعضا قرار داده است.

_

یک رسم از رسالت؛ کرمان، سیرجان،
کانون همیاری اجتماعی اندیشه سبز پاریز

کارآفرینی اجتماعی یکی از دغدغه‌های اصلی اعضای این کانون است که با همیاری اجتماعی و با بهره گیری از ظرفیت الگوی توسعه اجتماعی رسالت توانسته‌اند یک کسب و کار امروزی و نوین در حوزه کشت زعفران راه اندازی کنند و در این مسیر توفیقات زیادی به دست آورده اند.

_

یک رسم از رسالت؛ بوشهر،
کانون همیاری اجتماعی صیادی احمدی

جمعی از صیادان بوشهر که به دنبال سبک بهتر زندگی هستند با تشکیل کانون همیاری اجتماعی، تمام تلاش خود را بکار می‌گیرند تا مسائل خودشان را خودشان حل کنند و در این مسیر نیز در قالب الگوی توسعه اجتماعی رسالت فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند.

_

لذت این کار رو ببر!


” خدا یه ابر قدرت بی زبانه، به شما نمیگه چیکار دارم برات می کنم! ”
گفتگویی شنیدنی با یکی از هزاران حامی توسعه فرهنگ قرض الحسنه