کانون های همیاری اجتماعی

 

اینجا مسیری برای دور هم بودن و همیاری اجتماعی است
برای دست به زانوی خودمان گذاشتن
برای حس خوب با هم بودن
برای سبک بهتر کار و زندگی

 

شروع این مسیر با کانون های همیاری اجتماعی هست که بین اعضای خانواده ، هم روستایی ها ، رفقا و … شکل میگیره.
چندتا کلیپ زیر رو ببینید تا بیشتر با کانون همیاری اجتماعی آشنا بشید :
1
گلستان ، کانون همیاری اجتماعی صاحب الزمان روستای قورچای

روایت همدلی اعضای کانون همیاری اجتماعی روستای قورچای بر کسی پوشیده نبوده و نیست، اما بحران زلزله دوباره زیبایی این همدلی، همیاری و کار گروهی را به رخ آدمیان کشانید و اثبات کرد که نه تنها همیاری در رگ‌های اهالی روستا غلیان می‌کند بلکه در بزنگاه‌های حساس و تاریخی متجلی می‌شود.
2
کرمان ، کانون همیاری اجتماعی روستای علی آباد پشت ریگ

اعضای کانون همیاری اجتماعی روستای علی آباد پشت ریگ آینه خودباوری، تلاش و پشتکار هستند و نشان دادند همیاری اجتماعی حتی در دل کویر هم جوانه می‌زند و سر از خاک بالا می‌‌آورد. اعضای این کانون به معنای واقعی کلمه زنجیره ارزش را در عمل می‌دانند و در بستر الگوی توسعه اجتماعی رسالت آن را به منصه ظهور رسانیدند.
3
سیستان و بلوچستان ، کانون همیاری اجتماعی روستای ده ارباب

خانم قادری به عنوان راهبر اجتماعی در روستای ده ارباب تمام تلاش خود را به کار گرفته تا اهالی این روستا و به خصوص خانم‌ها در حوزه اشتغال و درآمدزایی به یک خود کفایی برسند و در این مسیر توانمند بشوند. ایشان برای این کار الگوی توسعه اجتماعی رسالت را کارآمد و اثربخش دیده و برای کارآفرینی اجتماعی از پلتفرم‌های طراحی شده در این الگو بهره برده است.

راهبر کانون همیاری اجتماعی

هر کانون همیاری اجتماعی
با تلاش ها و پیش قدم شدن های “راهبر کانون همیاری اجتماعی”
شکل میگیره و فعالیت های اعضای آن پررنگ تر میشه
و آنها هم دست به دست هم می دهند تا گره از کار هم باز کنند.

 

اگر کلیپ های بالا در خصوص کانون همیاری اجتماعی را دیده باشید ،
آقا بهاردوست و آقای جمالی و خانم قادری همگی راهبر کانون خودشون هستند ،
حالا برای آشنایی بیشتر با فعالیت های راهبر کانون همیاری اجتماعی ، کلیپ های زیر را هم میتوانید ببینید :
4
آقای حقانی ، راهبر کانون همیاری اجتماعی شهدای هوتک

آقای حقانی تو روستای هوتک نزدیک شهر کرمان زندگی می کنن و همیشه سرش درد می کرد برای اینکه یه کاری برای اهالی روستا بتونه انجام بده، برای همین با شکل دادن کانون همیاری اجتماعی شهدای هوتک، تونسته بهتر از قبل به هدفش برسه.
5
دکتر جعفری ، راهبر کانون همیاری اجتماعی روستای بالا جاده

دکتر جعفری به عنوان یکی از اعضای کانون همیاری اجتماعی روستای بالاجاده و همچنین راهبر کانون ، تمام تلاش خود را بکار گرفته است تا دین خود را به زادگاه خود ادا کند و در این مسیر از پلفترم‌هایی که سازمان های راهبری در اختیار اعضا قرارداده است، نهایت بهره را می‌برد.
6
آقای فتوحی ، راهبر کانون همیاری اجتماعی یزد

تو تفت استان یزد ، آقای فتوحی همه اعضا و اهالی محل رو دور هم جمع کرده و از زمین ورزشی تا اشتغال جوانان روستا و رونق فعالیتها توی روستا رو به ثمر رسونده است.

 

حامیان

راهبر کانون همیاری اجتماعی و همه اعضای کانون می توانند حامی یکدیگر باشند و گره از مشکلات همدیگر باز کنند
ولی بعضی از افراد هستند که توفیق بیشتری تو این مسیر دارند و بیشتر از بقیه حامی فعالیت‌های مختلف اعضای کانون همیاری اجتماعی و خصوصا ایجاد اشتغال می شوند،
برای اینکه بیشتر با حامی آشنا بشید، کلیپ های زیر را ببینید :

 

7
آقای استادی ، حامی اعضای محل

” خدا یه ابر قدرت بی زبانه، به شما نمیگه چیکار دارم برات می کنم! ” گفتگویی شنیدنی با یکی از هزاران حامی توسعه فرهنگ قرض الحسنه
8
شرکت جمکو ، حامی قرض الحسنه و توسعه کارآفرینی اجتماعی

داستان شرکت جمکو نشون می ده که یه شرکت تخصصی هم میتونه با خیال راحت و بدون نیاز به داشتن تخصص تو زمینه های خاص،حامی هسته های کاروزندگی مختلف مثل دامپروری و پوشاک بشه،
9
شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان ، حامی هسته های کاروزندگی پوشاک

گاهی اوقات برای حامی فعالیت های کارآفرینی اجتماعی شدن، کافی نیازهای خودمان را از محصولات هسته های کارآفرینی اجتماعی که کیفیت مطلوب هم دارند ،تهیه کنیم؛ کاری که شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان کرده است.

کارآفرینی اجتماعی

مسئله اشتغال هم با همیاری اعضای کانون می تونه حل بشه ،
اعضا می توانند با دست یاری به هم دادن از تامین مواد اولیه و ابزار کار با وام قرض الحسنه تا طراحی محصولات و توسعه فروش رو هم انجام بدهند.
چند مورد از هسته های کارآفرینی اجتماعی رو ببینید تا بیشتر آشنا بشید :

 

10
خانم نیکخواه و چرخش چرخ زندگی

خانم نیکخواه با همیاری اعضاء مهارت لازم برای تولید پوشاک رو پیدا کرده و با وام قرض الحسنه تجهیزات لازمش رو خریداری کرده و الان با روحیه بالا به کارش مشغول هست.
11
خانم پورعاصی و کاربافی به سبک مدرن

خانم پورعاصی با تولید کاربافی به سبک جدید، برای تعداد زیادی از همشهری هاش اشتغال ایجاد کرده و حالا و چرخ کاروزندگی اعضای کانون ها به این کار گره خورده است.
12
شهد شیرین کار و زندگی توضیحاتش

آقای شریفی نیا توانسته در کنار تحصیلات عالیه، با اعضای خانواده از کندوهای عسلشون هم درآمد کسب کنند و هم از کنار هم بودن اعضای خانواده لذت ببرند.